Βλεφαρίδες – Φρύδια

Για Βαφή Βλεφαρίδων

Έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα. Η ιδανική λύση για ξανθές, ξεθωριασμένες ή άτονες βλεφαρίδες. Οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι από φυτικές μη αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες και είναι κατάλληλες για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για να μην προκαλούν ερεθισμό στα βλέφαρα.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 30 έως 45 ημέρες.

Για Permanent / Γύρισμα Βλεφαρίδων

Αντικαθιστά με ημιμόνιμο τρόπο το γύρισμα που γίνεται συνήθως με το ειδικό ψαλίδι βλεφαρίδων και εξασφαλίζει φυσική άνοδο, μέσα σε μόλις 20 λεπτά, και διαρκεί δύο μήνες. Εντυπωσιακό γύρισμα για όμορφο βλέμμα, ακόμη και στο πρωινό ξύπνημα.

Για Τοποθέτηση Extension Βλεφαρίδων

Εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί τουλάχιστον 2 μήνες και ξεχνάτε τη μάσκαρα. Η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Οι βλεφαρίδες είναι υποαλλεργικές, ανθεκτικές στο νερό και δεν επηρεάζουν σε τίποτα τη δική σας βλεφαρίδα.

Η κόλλα που χρησιμοποιείται είναι top quality (η κολλά επηρεάζει καθοριστικά τη διάρκεια των βλεφαρίδων αλλά και την ασφάλεια για τις δίκες σας βλεφαρίδες).

Οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, χωρίς να έρχονται σε επαφή με τη ρίζα τους. ‘Ετσι, το δέρμα σας και οι ρίζες των φυσικών σας βλεφαρίδων συνεχίζουν να αναπνέουν κανονικά.

Για Βαφή & Σχηματισμό Φρυδιών

Για ένα υπέροχο σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σας.

Τονίστε το χρώμα και αναδείξτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

ΒλεφαρίδεςΒλεφαρίδεςΒλεφαρίδες