Μόνιμο Μακιγιάζ

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών (Tattoo)

Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών (Tattoo) είναι η ιδανική λύση για όσες έχουν αραιά, ανόμοια ή κακοσχυματισμένα φρύδια. Ακόμα δίνει λύση και στην περίπτωση ολικής απώλειας των φρυδιών (πχ λόγω αλωπεκίας ή υπερβολικής αφαίρεσης με τσιμπιδάκι). Στο στούντιο MAKIOU Make up αναλαμβάνουμε τον σχηματισμό των φρυδιών σύμφωνα με την μορφολογία του προσώπου σας. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών γίνεται με την σωστή τεχνική ανάλογα με τον τύπο και την ανατομία του δέρματος σας και με την σωστή επιλογή χρώματος που βασίζεται στις αρχές της χρωματολογίας. Η εφαρμογή γίνεται με αποστειρωμένες βελόνες, με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής.

Για Μόνιμο Μακιγιάζ Ματιών (Eyeliner)

Η Τέλεια λύση για τους λάτρεις του eye liner για να έχετε εντυπωσιακό και έντονο βλέμμα. Με το Μόνιμο Μακιγιάζ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο τονίζοντας το βλέμμα δίνοντας τους την ένταση που τους χρειάζεται. Πραγματοποιείται με δερματολογικά ελεγμένα υλικά, υποαλλεργικά χρώματα και με ατομική βελόνα μιας χρήσης που ανοίγεται μπροστά σας. Η διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ είναι από 2,5 έως 3 έτη!

Για Μόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών

Η ιδανική επιλογή για το σωστό σχήμα των χειλιών! Το φυσικό περίγραμμα των χειλιών διορθώνεται, γεμίζει και τελειοποιείται με αποτέλεσμα ένα τέλειο και περιποιημένο στόμα. Πραγματοποιείται με δερματολογικά ελεγμένα υλικά, υποαλλεργικά χρώματα και με ατομική βελόνα μιας χρήσης που ανοίγεται μπροστά σας. Περιλαμβάνεται και το επαναληπτικό ραντεβού για το απαραίτητο ρετούς για τη διάρκεια του Μόνιμου Μακιγιάζ! Η διάρκεια του Μόνιμου Μακιγιάζ είναι από 2,5 έως 3 έτη!