Σεμινάρια

Σεμινάριο beauty make up:

Το σεμινάριο Beauty make up είναι ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα 10 δίωρων μαθημάτων.
Σκοπός του σεμιναρίου να είναι να προσφέρει εμπεριστατωμένες γνώσεις και πρακτικές σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το μακιγιάζ. Οι διδακτικές ενότητες που διδάσκονται στο σεμινάριο είναι η μορφολογία προσώπου, οι αρχές χρωματολογίας και τεχνικές για βάσεις make-up καθώς και μυστικά για ένα άψογο beauty make-up.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών αισθητικής και μακιγιάζ και ερασιτέχνες μακιγιέρ, που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στο χώρο.

Σεμινάριο εξειδίκευσης:

Το σεμινάριο εξειδίκευσης είναι για όσους έχουν όνειρο να διαπρέψουν στον απαιτητικό χώρο του μακιγιάζ. Κάθε περίσταση μακιγιάζ, απαιτεί διαφορετικές τεχνικές και σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει κάθε επαγγελματία make-up artist να αποκτήσει εξειδικευμένη γνώση στους τομείς του μακιγιάζ τηλεόρασης, μακιγιάζ μόδας, μακιγιάζ διαφήμισης, μακιγιάζ φωτογράφησης.

Σεμινάριο χρήσης αερογράφου:

Η Ειρήνη Μάκιου, είναι από τις πρώτες make up artist της Θεσσαλονίκης που ειδικεύτηκαν στο make up με αερογράφο. Παραδίδει σεμινάρια για τη σωστή χρήση του σε πρόσωπο και σώμα.
Η χρήση του αερογράφου έχει πολλές εφαρμογές στο μακιγιάζ και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα σεμινάρια για χρήση:
• αερογράφου προσώπου high definition,
• αερογράφου προσώπου για face painting,
• αερογράφου σώματος για body painting,
• αερογράφου μαυρίσματος – spray tank

Σεμινάριο για προσωπικό μακιγιάζ:

Θα θέλατε να μπορούσατε να έχετε άψογο μακιγιάζ που σας ταιριάζει απόλυτα κάθε μέρα; Η εταιρία Makiou make-up παρέχει σεμινάριο για το προσωπικό σας καθημερινό και βραδινό μακιγιάζ . Αποκτήστε τις γνώσεις που χρειάζεστε ώστε να ξεχωρίζετε για το μακιγιάζ σας όλες τις ώρες. Το σεμινάριο είναι διαθέσιμο σε ένα ή δύο δίωρα μαθήματα.

*Όλα τα σεμινάρια παραδίδονται ιδιαίτερα
*Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου λαμβάνετε βεβαίωση παρακολούθησης.